13 çiftet që në vend të unazave të martesës vendosën të bëjnë tatuazhe të përbashkëta (FOTO)

Unaza simbolizon dashurinë e përkushtimin mes dy njerëzve dhe nga unaza mund ta konstatojmë nëse një person është i/e martuar apo jo.

Lajme

16/10/2015 15:50

Megjithatë, jo të gjithë kanë dëshirë të tregojnë nëse janë single apo jo përmes unazës, disa këtë e bëjnë përmes tatuazheve të përbashkëta.

Kjo është lista e disa çifteve që kanë bërë tatuazhe të përbashkëta në vend se të mbajnë unazën, e që lajmi.net e transmeton për ju:

1) Shah-matmatching-wedding-tattoos-39__605

 

2)  Të lidhur nyje
matching-wedding-tattoos-5__6053) Një arsye më shumë për të mos e harruar datën e përvjetorit

matching-wedding-tattoos7__6054) Mbreti dhe Mbretëresha e Zemrave

matching-wedding-tattoos-12__605

5) Tetris i dashurisë
matching-wedding-tattoos-11__605

6) Çfarë është një kukuvajkë pa shtëpinë e saj?
matching-wedding-tattoos-37__605

7) Mickey dhe Minnie

matching-wedding-tattoos-6__605

8) Busull e zemrave të njëri-tjetrit
matching-wedding-tattoos-10__605

9) Të rrahurat e zemrës së fëmijëve të tyre
matching-wedding-tattoos-8__605

10) Ja çfarë ndodhë kur dy njerëz që i adhurojnë kafshët bashkohen me njëri-tjetrin
matching-wedding-tattoos-7__605

11) Edhe kjo mjaft mbresëlënëse
image43__605

12) Deri në infit dhe përtej!
matching-wedding-tattoos2__605

13) “Unë të zgjedh ty”
matching-wedding-tattoos-16__605

/Lajmi.net