2po2 sjellë këngën më të re, titullohet “Njësoj”

Ashtu siç premtoi, 2po2, ka publikuar këngën e re të titulluar “Njësoj”. Ky projekt është pjesë e albumit, njëherësh të fundit në karrierën e tij shumëvjeçare. Albumi është autobiografik, real dhe shumë i sinqertë, në të cilin do të shpalosen shumë gjëra. Teksti është shkruar nga vetë artisti me muzikë të realizuar nga Beatz. Besnik…

ShowBiz

16/06/2024 16:44

Ashtu siç premtoi, 2po2, ka publikuar këngën e re të titulluar “Njësoj”.

Ky projekt është pjesë e albumit, njëherësh të fundit në karrierën e tij shumëvjeçare.

Albumi është autobiografik, real dhe shumë i sinqertë, në të cilin do të shpalosen shumë gjëra.

Teksti është shkruar nga vetë artisti me muzikë të realizuar nga Beatz.

Besnik Canolli (emri i vërtetë) vjen me një interpretim të mahnitshëm, në të cilin përcjell shumë emocion.

Këngën e plotë tashmë mund të gjeni në kanalin zyrtar në YouTube.

Besohet që edhe ky projekt do të pëlqehet e pritet mirë nga publiku.

YouTube player