12 momente të bukura kur fëmijët i besuan skulpturat si qenie të gjalla |FOTO GALERI|

Këto fotografi të cilat kanë kapur momente magjike të fëmijëve duke qenë interaktiv me figura të ndryshme të skulpturave: kafshë, apo njerëz.

Lajme

16/09/2015 09:46

Fëmijët janë sinonim i pafajësisë. Nuk ka rëndësi nëse kanë të bëjnë me një njeri, kafshë, pemë, apo ndonjë objek – gjithçka që ata shohin i bën kurreshtarë dhe ata krijojnë lidhje të veçantë emocionale me gjëra nga më të çuditshmet. Por në këtë rast bëjnë përjashtim skulpturat, ato duken disi të panjohura për ta, sepse ju duhet që të kuptojnë më shumë – në një anë e shohin si një formë që mund t’a ndërlidhin me diçka të gjallë (njeri apo kafshë) por nuk mund të jenë interaktiv me to, prandaj edhe kjo disi i huton, por edhe në të tilla raste ata vendosin që të veprojnë po ashtu si me qeniet e gjalla.

Këto fotografi të cilat kanë kapur momente magjike të fëmijëve duke qenë interaktiv me figura të ndryshme të skulpturave: kafshë, apo njerëz. Secila nga to ka sharmin e veçantë, dhe me siguri se secila nga to do t’ju bëj të buzëqeshni dhe të ju bëjë të mendoni për momente të tilla nga jeta juaj si fëmijë.
/lajmi.net

11817148_1677281062504272_5748774657664602598_n

11200829_1677281009170944_5985605056373957205_n

11825044_1677281045837607_8763908233768771831_n

10982882_1677281142504264_2846673210346219019_n

11825869_1677281052504273_420130951094795243_n

11822283_1677281012504277_8082170129155917829_n

11811520_1677281172504261_6062101785173493748_n

11870715_1677281035837608_1997545578728111508_n_1

11828735_1677281005837611_7903033350588528767_n

11695938_1677281015837610_7937547234922750533_n

11825101_1677281025837609_8669992787985817789_n

11813239_1677281059170939_7064401416810057521_n