PDK aktivizohet në diasporë: Së shpejti organizon Kuvendin e partisë në Finland

Me një organizim nga PDK-ja, sot në Finlandë, u themelua Këshilli për Organizimin e Kuvendit të partisë atje. Ky këshill prej 24 anëtarësh, do të kryesohet nga Dren Koci, i cili u zgjodh kryetar. Këtë e ka bërë të ditur deputeti i PDK-së, Elni Reçica i cili po qendron në Finland. “Një hap i tillë…

Lajme

25/05/2024 21:07

Me një organizim nga PDK-ja, sot në Finlandë, u themelua Këshilli për Organizimin e Kuvendit të partisë atje.

Ky këshill prej 24 anëtarësh, do të kryesohet nga Dren Koci, i cili u zgjodh kryetar.

Këtë e ka bërë të ditur deputeti i PDK-së, Elni Reçica i cili po qendron në Finland.

“Një hap i tillë shënon një angazhim të fortë për përmirësimin dhe organizimin e aktiviteteve të PDK-së në këtë vend, duke ndihmuar në ndërtimin e një prezence të fortë dhe të koordinuar me mërgatën tonë në Finlandë”, ka shkruar Reçica.