11 shenjat që ai do të martohet me ju

Nëse ju tashmë një kohë të gjatë jeni në lidhje dhe dëshironi që të shkoni një hap më tutje duke e kurorëzuar kështu lidhjen tuaj, atëherë janë disa shenja përmes të cilëve ju mund ta dini nëse ai është i duhuri, dhe nëse ai ka për qëllim të martohet me juve ose vetëm dëshiron që të argëtohet.

Lifestyle

25/01/2016 22:33

Ndoshta ai nuk i përmbush të gjitha, mirëpo së paku disa prej këtyre vetive nëse i ka lidhja juaj, atëherë jeni në drejtimin e duhur.

1.Bëni shaka me njëri-tjetrin dhe kjo nuk përfundon keq

2.Edhe pse jeni larg dhe ju mungon shumë, ju mund ta kontrolloni mungesën e njëri-tjetrit dukee ruajtur lidhjen tuaj

3.Nuk mendoni asnjëherë se si të silleni para tij, jeni komplet vetja

4.Ai e dinë si të ju bëjë që t`i harroni problemet e juaja

5.Bëhet shumë nervoz ndaj gjërave që ju bëjnë juve të palumtur

6.Ju dëgjon me kujdes

7.Nuk ka provuar asnjëherë që të ju ndryshoj

8.Pas gjithë kësaj kohe që jeni bashkë , ai ende mundet të ju befasoj

9.Ju ka parë në momentet e juaja më të këqija dhe prapë ju donë shumë 10.E pyetni njëri-tjetrinedhe pse e dinë qëpërgjigja do të jetë po

11.Për sa kohë që ju jeni me të jeni e lumtur