8 të vërtetat e shëmtuara rreth seksit (Foto +16)

Me këto të vërteta të çuditshme jeni ballafaquar edhe ju.

Lifestyle

03/02/2016 11:15

Lajmi.net i sjellë për ju më poshtë 8 të vërtetat e shëmtuara rreth seksit, që të gjithë ndoshta i keni ditur apo keni dëgjuar për to.

1) Kur mashkulli është sipër duket më i keq

2) Asnjë femër nuk përjeton orgazëm çdo herë që bën seks

3) Zakonisht meshkujt atraktiv nuk janë shumë të mirë në shtrat, thuhet se më të mirët janë ata që kanë pasur lidhje serioze më parë pasi që dinë si ta kënaqin një femër dhe nuk janë egoist në seks

4) Hera e parë asnjëherë nuk del siç keni pritur

5) Të përjetoni të dy orgazëm njëkohësisht është një gjë shumë e rrallë

6) Nëse bëni seks anal ju mund të keni punë edhe me jashtëqitje prandaj mos u gërditni…

7) Seksi mund të ju bëjë të djersiteni jashtëzakonisht shumë

8) Mund të bëheni me fëmijë

/lajmi.net