Restorantet në Kinë vendosin opium në ushqim, ja pse

Disa restorante në Kinë janë duke u hetuar pasi dyshohet që kanë përdoru opium në ushqimet që klientët të jenë më të varur ndaj tyre.

Fun

23/01/2016 22:13

Autoritetet kanë kapur 35 biznese duke përdorur aditiv ilegal, që përmbajnë nivele të vogla të substancave si morfina dhe  kodeina

Pesë restorante janë duke u ndjekur penalisht, ndërsa 30 të tjerë janë nën hetim, shkruan metro.co, transmeton lajmi.net.

Restorantet janë kapur edhe më përpara duke përdorur erëza të ndaluara, të cilat bëhen nga e njëjta bimë e korrur për të bërë heroinë./lajmi.net