10 videoklipet më të klikuara në ‘Youtube’ për vitin 2014 (VIDEO)

Videoklipi ‘Darke Horse’ i këngëtares Katy Perry,  është klikuar më shumë se 737 milion herë dhe jo bën që ajo të jetë në vendin e parë. Enrique Iglesias në vendin e dytë, ndërsa Shakira është e vetmja në këtë listë me dy videoklipe kun ë njërin mban vendin e dytë, ndërsa në tjetrin radhitet në venin e pestë

ShowBiz

07/01/2015 18:11

Më poshtë mund të shikoni veideoklipet më të klikuara gjatë vitit 2014. Katy Perry është në vendin e parë, Enrique Iglesias në vendin e dytë, ndërsa videoklipi i Shakirës në bashkëpunim me Rihanën ë vendin e tretë. Transmeton lajmi.net

Këto janë videoklipet më të klikuara: