10 shenjat që tregojnë se keni rënë me të vërtetë në dashuri

22:54 | 1 Janar 2017

Shpesh mund të mendohet se kemi rënë kokë e këmbë në dashuri, megjithatë pyetja shtrohet nëse me të vërtetë mund të gjeni dallimin në mes të qenit i dashuruar dhe të ndjerit epsh për dikë.

Nga shndritja e fytyrës deri tek ‘fluturat në bark” janë disa shenja të cilat tregojnë se keni rënë me të vërtetë në dashuri.

Gary Amers,një ekspert i marrëdhënie në amerscoaching.co, ka treguar shenjat të cilat tregojnë jeni të dashuruar me të vërtetë dhe se ajo që ndjeni nuk është një epsh kalimtar.

1) Bëheni si një fëmijë i etur para një dhurate Krishtlindjesh

2) Shndërisini në fytyrë sa herë që mendoni për të

3) Ndjeni dhimbje në stomak (Fluturat në bark)

4) Njehni sikur e keni njohur atë person për një kohë të gjatë

5) Asgje nuk mund t’iu largojë vëmendjen nga ai/ajo

6) E lidhni me gjithçka  të rëndësishme që keni në jetë

7) Ndjeheni të mbrojtur me të

8) E kapni vetën duke bërë gjëra që atij/asaj i pëlqejnë

9) Kur jeni te dashuruar, dëshironi më shumë të jepini sesa të merrni

10) Fantazoni për një të ardhme të përbashkët.