10 mjekrat më të çuditshme në botë (FOTO)

‘Movember’ është një ngjarje që zgjatë gjatë tërë nëntorit, dhe e cila bëhet me qëllim të ngritjes së vetëdijesimit rreth kancerit në prostatë, por çdo vit kthehet në sfidën më të vështirë që çdo mashkull e ka përjetuar.

Lajme

30/11/2015 10:25

Pasi që kjo festë e parasheh që gjatë këtij muaji meshkujt të mos rruhen, lajmi.net e sjell për ju listën e 10 mjekrave të cilat janë aq të mahnitshme saqë e juaja do të jetë asgjë krahas tyre, nëse veç keni qenë duke e rritur mjekrën.

Kjo është lista:

1) Mjekra Charlotte

 

2) Pipi Mjekër Gjatë

3) Kaktusi

4) Mjekra e cila shërben për mbajtjen e gotave

5) Mjekra festive

6) Mustaqet e maces tek njeriu …

7) Mjekra yll deti

8) Mjaft kreative

9) Magjistari i mençur

10) Spider-mjekra

/lajmi.net