10 kompanitë ajrore me stjuardezat më tërheqëse |FOTO|

Nuk ka rëndësi se ku jeni duke fluturuar, këto stjuardeza gjithmonë duken tërheqëse, të këndshme dhe elegante.

Lajme

25/08/2015 15:39

Profestioni i stjuardezes është sfidues dhe kërkues, por në të njejtën kohë është edhe glamuroz. Pa asnjë dyshim, stjuardezat janë ‘fytyra’ e kompanisë që ato përfaqësojnë. Në koknkurrencën e egër aktuale, kompanitë ajrore janë duke i kushtuar kujdes të veçantë përzgjedhjes dhe dukjes së stjuardezave. Që nga gjatësia e tyre, format, dhe buzëqeshja e deri tek uniforma, stjuardezat janë aspekti më i rëndësishëm i publicitetit të një kompanie ajrore. Këtu e keni një listë të ‘top 10’ kompanitë me stjuardezat më tërheqëse.  /lajmi.net

 

10. Virgin Atlantic, SHBA

 

9. Thai International Airways, Tajlandë
thai Attractive Airlines Stewardess

 

8. Lufthansa, Gjermani
sexy Lufthansa stewardess

 

7. Air Asia, Malejzi
Air Asia sexy Air Hostess

 

6. Fly Emirates, Emiratet e Bashkuara Arabe
Sexy Emirates Air Hostess

 

5. Cathay Pacific, Kinë
Cathay Sexy Flight attendance

 

4. Kingfisher Airlines, Indi
Air Hostess of Kingfisher

 

3. Aeroflot Air, Rusi
aeroflot air hostess

 

2. Singapore Airlines, Singapor
Singapore flight attendant

 

1. Air France, Francë
Air France Air Hostess