Të Infektuar: 1047

Të Shëruar: 794

Të Vdekur: 30

10 golat më të bukur që keni parë ndonjëherë

9:51 | 18 Prill 2020

Kampionati Evropian është shtyrë për vitin 2021, por janë disa gola që në këtë turne janë shënuar në të kaluarën, të cilët nuk do të humbasin asnjëherë madhështinë, dhe është koha ideale për t’i kujtuar në këto ditë izolimi.

Në renditjen e mëposhtme, mund t’i shikoni dhjetë golat më të bukur që janë shënuar ndonjëherë në Kampionatet Evropiane:

Gullit / Bashkimi Sovjetik-Hollandë

Ronnie Willan – Republika e Irlandës – Bashkimi Sovjetik


Ibrahimovic / Suedi-Francë


Maniche / Portugali-Hollandë


Suker / Kroaci-Danimarkë


Zidane – Francë-Angli


Ibrahimoviç / Suedi-Itali

Panenka – Çekosllovakia – Gjermaia Perëndimore


Gascoigne / Angli-Skoci

Van Basten / Hollandë-Bashkimi Sovjetik


Charisteas / Greqi-Portugali

/Lajmi.net/