10 foto që dëshmojnë se dashuria nuk ekziston vetëm në filma |GALERI|

Ndodhë që mund të jeni një nga ata që mendojnë se romanca është diçka e vjetëruar dhe demode, me siguri se këto imazhe do t’ju bëjnë të mendoni dy herë, e madje edhe ata që mendojnë se kanë një zemër të ftohtë, pasi t’i shohin do të mendohen përsëri. /lajmi.net

Lajme

20/08/2015 09:03

Ndodhë që mund të jeni një nga ata që mendojnë se romanca është diçka e vjetëruar dhe demode, me siguri se këto imazhe do t’ju bëjnë të mendoni dy herë, e madje edhe ata që mendojnë se kanë një zemër të ftohtë, pasi t’i shohin do të mendohen përsëri.
/lajmi.net

-572889_w650

-572896_w650

-572902_w650

-572901_w650

-572900_w650

-572894_w650

-572895_w650

-572903_w650

-572891_w650

-572890_w650