Dita e Forcave të Armatosura Shqiptare, uron Haradinaj: Sot ato kontribuojnë për paqen në botë

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka uruar Shqipërinë me rastin e Ditës së Forcave të Armatosura. Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj ka thënë se sot kujtojmë ata që kontribuan për krijimin dhe fuqizimin e Ushtrisë Shqiptare. “Në këtë përvjetor, kujtojmë me respektin më të madh të gjithë ata që…

Lajme

04/12/2022 12:25

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj ka uruar Shqipërinë me rastin e Ditës së Forcave të Armatosura.

Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj ka thënë se sot kujtojmë ata që kontribuan për krijimin dhe fuqizimin e Ushtrisë Shqiptare.
“Në këtë përvjetor, kujtojmë me respektin më të madh të gjithë ata që kontribuan për krijimin dhe fuqizimin e Ushtrisë Shqiptare”, ka shkruar Haradinaj.
Postimi i plotë: 
Urime Ditën e Forcave të Armatosura Shqiptare!
Në këtë përvjetor, kujtojmë me respektin më të madh të gjithë ata që kontribuan për krijimin dhe fuqizimin e Ushtrisë Shqiptare.
Sot, Forcat e Armatosura Shqiptare si pjesë e NATO-, kontribuojnë për paqen në misione të ndryshme në botë.
Urime!