Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

​Von der Leyen pranon gabimet e BE ndaj Italisë

13:18 | 2 Prill 2020

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen pranoi gabimet në trajtimin e BE-së ndaj Italisë gjatë pandemisë koronare të virusit dhe premtoi ndihmë shumë milionëshe për punonjësit me orar të shkurtuar si rezultat i krizës.

“BE do të sigurojë deri në 100 miliardë euro në dispozicion për vendet më të pasura, duke filluar nga Italia, për të plotësuar uljen e pagave të punëtorëve me kohë të pjesshme,” shkroi ajo në një tekst autorial për të përditshmen italiane ‘La Republica’.