​Tajfuni arriti në Kinë, mijëra njerëz evakuohen

Supertajfuni Sudelor pas Tajvani arriti deri në Kinë, bëri një dëm të madh dhe qindra mijëra njerëz janë evakuuar.

Bota

08/08/2015 22:41

Siç është raportuar nga mediat lokale, një tajfun ka goditur provincën Fujia të shtunën në mbrëmje duke sjellë shi dhe erëra të forta.

Tajfuni më herët ka goditur edhe Tajlandën ku kanë vdekur pesë persona.

Në provincë është paralajmëruar për këtë tajfun dhe është ngritur shkallë e lartë e gatishmërisë ku deri tani janë evakuuar 163 mijë njerëz.