Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

​Si hoqi 50 kilogram, gruaja që prishte imazhin e kompanisë

19:39 | 23 Janar 2020

Një grua në Londër ra në mënyrë drastike nga pesha, pasi kolegët e saj meshkuj refuzonin të punonin me atë, duke e akuzuar se u prishte imazhin e kompanisë.

Martina Coogan kishte luftuar me peshën e tepërt gjatë gjithë jetës së saj. Edhe pse mbante dieta të rrepta dhe vegjetariane, masa 22 nuk e braktiste.

Ajo fajëson për shtimin në peshë të kthyerit në vegjetariane në moshën 16-vjeçare, me pak proteina dhe shumë karbohidrate.

Por pas humbjes së një njeriu të afërt dhe me vullnet të fortë ajo u përgjysmua, duke shkuar në masën 12.