​ShSKUK: Mbi 200 pacientë në trajtim nga COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik i Kosovës (ShSKUK) ka bërë të ditur se në klinikat COVID-19 në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë 229 pacientë që po trajtohen për shkak të infektimit me koronavirus.

Lajme

07/02/2022 09:32

Sipas ShSKUK-së, 156 pacientë janë më oksigjeno-terapi, ndërsa në mjekim intensiv janë 20 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 78 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 17 pacientë

Klinika e Pediatrisë,10 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë,13 pacientë

Spitali i Prizrenit, 19 pacientë

Spitali i Gjilanit, 21 pacientë

Spitali i Pejës, 19 pacientë

Spitali i Gjakovës, 28 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 12 pacientë

Spitali i Ferizajt, 11 pacientë.