​SHBA: Al Kaida planifikon sulme masive

Shërbimet inteligjente amerikane kanë ardhur deri të përfundimi se organi i ISIS-it në Gadishullin Arabik po planifikon sulme të mëdha që do të shkaktojnë vrasje masive.

Bota

08/08/2015 20:30

Këso informatash vijnë disa ditë pas paralajmërimit të xhihadistëve se aktivitetet e tyre do t’i zgjerojnë në sulmet e “ujqve të vetmuar”, të cilët nuk janë anëtarë direkt të organizatës terroriste por simpatizantë në SHBA dhe Evropë.

CCN transmeton se ekzistojnë vlerësime se ISIS momentalisht ka në mes 20 dhe 30 mijë luftëtarë.