Të Infektuar: 106.489

Të Shëruar: 97.877

Të Vdekur: 2.210

​Rukiqi: Të miratohet ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit

22:04 | 18 Prill 2021

Berat Rukiqi

Të miratohet sa më shpejt, ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit.

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka deklaruar se tash masat duhet të respektohen nga operatoret ekonomik në mënyrë që vera të jete me sa më pak kufizime.

Sipas tij, tash duhet të miratohet sa më shpejt, ndihma financiare e premtuar për bizneset e prekura nga masat e fundit, si dhe të sigurohet vaksinimi masiv i qytetarëve, si një ndër parakushtet bazë për rimëkëmbje të ekonomisë.