​Refugjati sirian në Maqedoni lavdëron kosovarët: Jeni shumë bujarë

Shumë sirianë po përjetojnë situata të vështira nëpër pikëndalesat nëpër Europë.

Lajme

20/08/2015 23:43

Një sirian në Gjevgjeli të Maqedonisë është akomoduar me 6 anëtarët e tij. Ai flet në gjermanisht. Është i besimit katolik, por thotë se nuk ka ikur nga vendi për shkak të besimit por për shkak të rrezikut atje.

Në një kronikë të realizuar nga Klan Kosova, siriani ka folur edhe për kosovarët.

Ai kishte jetuar mes Sirisë dhe Zvicrës. Ai kishte njoftuar edhe kosovarë.

“Njerëzit nga Kosova e di që janë shumë bujarë”, thotë ai.