​Paralajmërim për bankat: Hakerët kanë krijuar një virus të ri

Për bankat vjen edhe një rrezik tjetër nga hakerët. Ata kanë krijuar një virus i cili mund të tërheq para deri në 2 milionë.

Bota

15/10/2015 08:15

Agjencia Nacionale e Krimit (NCA) ka thënë që virusi është përdorur online duke marr detaje mbi bankat dhe duke tërhequr një shumë të majme të hollash.

Një arrestim tashmë është kryer nga policia e Britanisë së Madhe, pas infektimit me virus të tërë atyre kompjuterëve.