​Ndalohen dy shtetas të Serbisë që kaluan ilegalisht kufirin

Dy shtetas të Serbisë janë ndaluar në fshatin Novosellë në veri të Mitrovicës, dhe shoqëruar në stacionin policor, pasi që të njëjtit kishin kaluar kufirin ilegalisht.

Lajme

25/10/2020 10:31

Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.

“Janë shoqëruar në stacionin policor dy të dyshuar meshkuj shtetas të Serbisë, pasi që të njëjtit kishin kaluar kufirin ilegalisht. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raport. /Lajmi.net/