​Mbahet tryeza shkencore “Esat Mekuli në 100 vjetorin e lindjes”

Sot në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës Mbahet tryeza shkencore “Esat Mekuli në 100 vjetorin e lindjes”.

Lajme

06/12/2016 07:34

Në këtë tryezë do të flasin Ali Aliu, Sabri Hamiti, Kujtim Shala, Shaban Sinani, Hysen Matoshi dhe studiues të tjerë.

Esat Mekuli ishte profesor universitar dhe njëri nga studiuesit shqiptar më të mirë të Letërsisë./KosovaPress/