​Marrsh protestues “Mitrovica kërkon drejtësi për Astritin!”

Sot në qytetin e Mitrovicës do të organizohet marsh protestues për të kërkuar drejtësi për vdekjen e aktivistit Astrit Dehari.

Lajme

19/11/2016 09:37

Marshi fillon nga ora 12:00 nga sheshi te Xhamia “Isa Beg”.

Marshi protestues organizohet nga shoqëria civile me moton: “Mitrovica kërkon drejtësi për Astritin!” Marshi protestues mbështet nga:

1. Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe të Universitetit të Prishtinës (Dega Mitrovicë)

2. Shoqata e ish të burgosurve politik

3. Shoqata Minatori 88-89

4. OJQ “Me dorë në zemër