​Limaj uron Hotin: Nisma do të japë kontributin në Qeveri dhe Kuvend në arritjen e objektivave

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar kryeministrin Hoti dhe kabinetin e ri qeveritar për besimin e marrë nga Kuvendi i Kosovës.

Lajme

03/06/2020 19:36

Lideri i Nismës është zotuar që partia të cilën ai e udhëheq se do të japë kontributin në qeveri dhe Kuvend gjatë këtij mandati qeverisës, në zbatimin e programit qeverisës të harmonizuar mes partnerëve të koalicionit.

“Detyrat parësore të kësaj qeverie do të jenë rimëkëmbja e ekonomisë pas përballjes me COVID-19, përmbyllja e procesit të dialogut Kosovë- Serbi me njohje reciproke, liberalizimin e vizave, si dhe integrimin e vendit në instancat euroatlantike”, ka shkruar ndër të tjera Limaj.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Kuvendi i Kosovës sot zgjodhi qeverinë e re të Kosovës, pjesë e të cilës është edhe NISMA Socialdemokrate. Ndodhemi në një moment kritik dhe të rëndësishëm për vendin.

Qeveria e re po e merr vendin në kohë shumë të vështirë. Kosova sot ka nevojë për një qeveri e cila kthen stabilitetin në vend dhe ulë gjakrat duke u kthyer të gjithë në respektim të institucioneve.

Si Nismë Socialdemokrate zotohemi se do të japim kontributin tonë në qeveri dhe Kuvend gjatë këtij mandati qeverisës, në zbatimin e programit qeverisës të harmonizuar mes partnerëve të koalicionit.

Detyrat parësore të kësaj qeverie do të jenë rimëkëmbja e ekonomisë pas përballjes me COVID-19, përmbyllja e procesit të dialogut Kosovë- Serbi me njohje reciproke, liberalizimin e vizave, si dhe integrimin e vendit në instancat euroatlantike.

Kabinetit qeveritar dhe kryeministrit Hoti iu uroj punë të mbarë në realizimin e programit qeverisës dhe në arritjen e objektivave. /Lajmi.net/