​Konjufca insiston që Trepça të karakterizohet ndërmarrje publike

1:02 | 8 Tetor 2016

Shefi i Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes Glauk Konjufca, ka insistuar se Trepça nuk mund të mbrohet nëse nuk karakterizohet si ndërmarrje publike.

Ai u është drejtuar deputetëve të koalicionit që të shqyrtojnë mundësinë e siç tha ai përmirësimit të ligjit për Trepçën. Ai shtoi se nëse shndërrimi i ndërmarrjes Trepça në shoqëri aksionare, dhe mohimi i karakterit publik, nuk ka asnjë domethënie.