​Klinika e Pediatrisë nis shërbimin e hemodializës për fëmijët

Klinika e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës pas 3 vjetësh, ka filluar të ofrojë sërish shërbime të hemodializës për fëmijët e moshës 0-5 vjeçare.

Lajme

23/08/2021 14:29

ShSKUK njofton se në mungesë të materialit shpenzues, ky shërbim ishte ndërprerë në vitin 2018.

“Menaxhmenti i SHSKUK-së është angazhuar që të gjejë një zgjidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme për furnizim me material harxhues, në mënyrë që në Hemodializë, pas një kohe të gjatë, të kthehet shërbimi i munguar. Shërbimi i Hemodializës në Klinikën e Pediatrisë është hapur në vitin 2014”, thuhet në njoftim.