​Grabovci krenar me të kaluarën, Konjufca i thotë se është për dënimin e UÇK-së

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së Adem Grabovci iu ka kundërpërgjigjur deputetit Glauk Konjufca duke treguar për vuajtjet e tij gjatë burgimit në vitet e tetëdhjeta.

Lajme

03/08/2015 11:56

Grabovci me krenari ka thënë se ka qenë njëri themeluesit e UÇK-së dhe se ai bashkë me kolegët e tij nuk e kanë marrë këtë vendim krye në vete.

“Ne jemi të vetëdijshëm se do të ndodhë një e keqe por do të ndërpritet një e keqe e madhe nëse votojmë”, ka thënë Grabovci.

Grabovci tha se e ka ditur se Kosova ka nevojë për miq sepse e vetme nuk ka mundur të fitojë e vetme dhe se sipas tij me këta miq do të ketë një proces të drejtë.

Po ashtu ai tha se nuk kanë frikë nga asnjë gjykatë dhe se janë të vetmit ata që që iu takon ta bëjnë këtë.

Në anën tjetër Konjufca ka thënë se ka respekt për kontributin e të kaluarës së Grabovcit por një gjë se kupton pse është për formimin e Gjykatës speciale ndërsa është kundër rezolutës. /KosovaPress