Të Infektuar: 56.412

Të Shëruar: 49.713

Të Vdekur: 1.420

​Edhe një ditë e zezë për Italinë – 541 të vdekur dhe 20.648 raste të reja

18:02 | 29 Nentor 2020

Italia regjistroi 541 vdekje sot, krahasuar me 686 të shtunën dhe 20.648 pacientë të ri u regjistruan si të prekur me COVID-19, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.

Të shtunën, 26.323 njerëz u sëmurën, që është gjithashtu një rënie prej pak më pak se 6.000 krahasuar me një ditë më parë, raporton Reuters.