​E gjen djalin nëpërmes një selfie

Gruaja, djali i të cilit është zhdukur para 11 muajve në Portugali pretendon se e ka gjetur atë falë një selfie në ndeshjen në Stamford Bridge, të cilën e postoi në Facebook një cift derisa ishte ulur në tribunat e stadiumit.

Fun

08/08/2015 23:02

Leslie Edwards (54) në fotografinë në ndeshjen të cilën ka luajtur Chelsea pa një njeri i cili është identik me djalin e saj John Anderson Edwards , i cili u zhduk vitin e kaluar .

Kontaktin e fundit me djalin ajo e pati në shtator të vitit që shkoi. Në atë kohë kishte punuar si kuzhinier në Portugali.

Me sa duket , i riu para se të zhdukej kishte një lëndim të rëndë në kokë dhe gjërat dhe dokumentet e tij u gjetën në banesën që kishte me qira.

Nënës së tij fotografinë ia ka dërguar një mik të cilit po ashtu se ishte Johni.

Tash e ëma i lutë të gjithë që e kanë parë djalin e saj që ta lajmërojnë.