​Dy ditë deri në fund të fushatës zgjedhore në Maqedoni

Dy ditë deri në fund të fushatës zgjedhore sot partitë dhe koalicionet që marrin pjesë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare vazhdojnë me prezantim të programit të tyre zgjedhor para qytetarëve.

Lajme

08/12/2016 09:09

Rilindje me Besë do të mbajë tubim në Çair. Tubim qendror në Shkup do të mbajë Aleanca për shqiptarët.

Koalicioni “Për Maqedoni më të mirë” i kryesuar nga VMRO-DPMNE, do të mbajë mitingje në Butel, Gazi Babëdhe Shuto Orizare, ndërsa Koalicioni “Për jetë në Maqedoni” në mitingje në Radovishdhe në Strumicë.

Karvani zgjedhor i Koalicionit për ndryshime dhe drejtësi, i kryesuar nga Lidhja demokratike do ta mbajë tubimin përfundimtar parazgjedhor në Shkup.

Koalicioni “VMRO për Maqedoninë” do të ketë takime me qytetarë në komunën Gjorqe Petrov.