​Berlin: Evakuim për shkak të valixhes së dyshimtë

Policia ka intervenuar në Berlin dhe ka evakuuar pjesërisht hapësirën përreth zonës së quajtur Alexanderplatz për shkak të një objekti të dyshimtë dyshuese, thuhet në sajtin zyrtar të këtij qyteti.

Bota

10/06/2016 22:08

Në pyetje është një objekt metalik, i ngjashëm me valixhe, ka thënë zëdhënësi i policisë së Berlinit.

Në vendin e ngjarjes kanë arritur ekipet e specializuara për demontime të bombave ku po hetojnë këtë objekt të dyshimtë.