Të Infektuar: 3508

Të Shëruar: 1902

Të Vdekur: 75

​Alarm për bombë në Britani, evakuohen dy ndërtesa

21:46 | 3 Dhjetor 2019

Një alarm për bombë pranë një kolegji në Britani, vuri në lëvizje autoritetet e policisë.

Nga hetimet paraprake policia deklaroi se një çantë e lënë pranë një biznesi ishte shkaku i këtij alarmi.

Pas verifikimeve të forcave xhenerike dhe të qenve të trajnuar rezultoi se ishte alarm fals.

Një dëshmitar okular deklaroi se dy ndërtesa u evakuuan menjëherë pas alarmit.