​ Vendet që ditëve të ardhshme nuk do të kenë rrymë

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Ja cilat vende janë ato:.

Lajme

27/06/2018 17:13

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 30.06.2018 në TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet: • LP 35kV Drenasi (Kodi: 160210) prej orës 8:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenasi (një pjesë), Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Baica, Tërdevci, Obria, Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku, Llukovci, Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli, Gllanasella, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani. Arsyeja e ndërprerjes: pasi që kontraktuesi i punimeve ABB duhet të vendos një kontejner-zyrë. 2. Më 30.06.2018 në TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet. • TS 35/10kV Gurthyesi-Çikatovë (Kodi: 16022000) prej orës 8:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurthyesi kalaja e Drenicës. Arsyeja e ndërprerjes: pasi që kontraktuesi i punimeve ABB duhet të vendos një kontejner-zyrë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1. Më 29.06.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet: • TS. 10/04 kV Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005031) prej orës 9:00 -11:00 si dhe 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kodra e Trimave 11. Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2. Më 29.06.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet: • TS. 10/04 kV TS GJON SERREQI (Kodi: 13000010055) prej orës 9:00 -12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Gjon Sereqi. Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3. Më 29.06.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet: • TS. 10/04 kV TS Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 9:00 -12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Herticët. Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1. Më 29.06.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet. • Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP-it 10 kV.

2. Më 29.06.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Llazarev (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit -Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta 1. Më 29.06.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Lypjani-Qendra (Kodi: 41000006) prej orës 9:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e qytetit , rrugët “Lidhja e Prizrenit” , “Tahir Sinani” , “Komandant Kumanova” Ambulanta etj. Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS të ri 1250 kVA El Instal SHPK.

Mirëmbajte të planifikuar

1. Më 29.06.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 9:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta -Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit 1. Më 29.06.2018 në TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet. • Dalja 10 kV Dalja 21 (Kodi: 81084018) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Fehmi Agani, rr.Ibrahim Fehmiu, rr.Rruga e UÇK-së, rr. Sadik Pozhegu, Rr.Sadik Stavileci Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i GM të djegura në TS Rezina Veriore 2. 2. Më 29.06.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet. • Dalja 10 kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Beci, Janoshi, Lugbunari, rr. Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i GM të djegur në TS N.SELO ULTE 2 (Ndue Dodaj). Mirëmbajte të planifikuar

1. Më 29.06.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta Nuk ka Mirëmbajte të planifikuar

1. Më 29.06.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binqa. Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave TL, si dhe Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Mitrovicë Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta 1. Më 29.06.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet: • TS. 10/04 kV SH.Ferati (Kodi: 71075011004) prej orës 8:00 -11:00 si dhe 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Ulqini. Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve dhe lidhja e daljeve të reja në ormanin e brendshëm. Mirëmbajte të planifikuar

1. Më 29.06.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) prej orës 9:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shala, Drenica, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2 Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj. Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV. 2. Më 29.06.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Kline e Ulet, Tërnavc, Kuçicë Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta Nuk ka Mirëmbajte të planifikuar

1. Më 29.06.2018 në TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël. Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.