“Ndërkohë për të evituar tollovinë në organizim të ngjarjes ju njoftojmë se anëtarësimet e reja nuk do të procedohen gjatë rrjedhës së Kuvendit Zgjedhor të AGK-së porse të gjithë gazetarët, kameramanët, fotoreporterët dhe redaktorët e rinj që dëshirojnë të anëtarësohen për të votuar në Kuvendin e radhës këtë mund ta bëjnë deri më 13 dhjetor 2017 – në mënyrë që AGK të ketë kohë t’i përgatisë listat e votuesve. Pas Kuvendit Zgjedhor regjistrimet e anëtarëve të rinj do të hapen prapë pa kufizim kohor”, thuhet në njoftimin e AGK-së.

AGK thekson se për lokacionin dhe agjendën e ecurisë së Kuvendit Zgjedhor do informojnë së shpejti.