Vendet të cilat do të mbesin pa rrymë për disa orë në vikend – Lajmi.net
Vendet të cilat do të mbesin pa rrymë për disa orë në vikend
Autori: Lajmi.net EkonomiLajme 16:44, 2 November 2017
KEDS ka bërë publik planin operativë të ndaljes së energjisë elektrike për disa zona të Kosovës, sipas të cilit rryma do të do të ndalët për disa orë për shkaqe të revizionit të largpërçuesve, ndërrimit të transformatorit të mbingarkuar, shqyrtimi i mbrojtjes rele, etj.

Më poshtë mund të shihni planin e KEDS, ku shihen zonat dhe ora e ndërprerjes së energjisë:

 

Prizren

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

Më 04.11.2017 në TS 35/10kV Zhuri  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dobrusht – Gorozhup (Kodi: 30035008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë e Zhurit.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

2.

Më 04.11.2017 në TS 110/35/10kV Theranda  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 10:30 deri në ora 13:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan,  N.T.P.Kroni Bllace. Pompat e benzinës Bes co.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

 

 

Mitrovicë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

 

1.

Më 04.11.2017 në TS 35/10kV Shupkovci  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofc[i, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Përforcimi i rrjetit.

 

Prishtinë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

 

1.

Më 06.11.2017 në TS 35/10kV Mazgiti  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgiti (një pjesë), Obiliqi  (një pjesë), Reforma dhe Al Petroli.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

 

2.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV J35 Veterniku 2 (Kodi: 19000035) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS 110/10 kV Prishtina 7 – Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga pergjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezhoja.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

3.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV J36 Soliterat (Kodi: 19000036) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Soliterat, Ulpiana D6 dhe Ulpiana D9.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqytrimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV J37 Fshati ndërkombëtar (Kodi: 19000037) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Fshati ndërkombtar.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

5.

Më 04.11.2017 në TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani,TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në Projektin te Lapidari i Dëshmorëve në fshatin Dyz.

 

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

1.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Nr 31 Varrezat e Jahudive (Kodi: 11000013) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varret e Jahudive, Rezervoarët, Matiçani dhe Zllatari.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Nr 35 Kodra e Diellit 2 (Kodi: 11000014) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë Bregut të Diellit.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

 

3.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Nr 36 Hidrofori (Kodi: 11000015) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ilmi Rakovica, Halim Orana, një pjesë e rr. Enver Maloku, dhe një pjesë e lagjes Xhambazët.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

 

4.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Nr 37 Stabilimentet shpërndarës Bregu I Diellit (Kodi: 11000016) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Lagjes së Spitalit, Fakulteti i  Inxhinjerisë elektrike dhe kompjuterike, Handikos dhe Farmedi- EULEXI.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.11.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranqa, Perani, Obranqa 1, 2, 3, Bradashi, Bajqina, Katunishta, Lepaja, Dobratini 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i LP 10 kV.

 

 

Ferizaj

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

 

 

1.

Më 05.11.2017 në TS 35/10kV Ferizaj ll  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Drejtimi I Ujëvares (Kodi: 40041011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodime, Ujvara, Frigoriferi dhe  Barakat.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV dhe ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 05.11.2017 në TS 110/10kV Bibaj  do të ketë  ndërprerje totale prej orës 08:00 deri në ora 10:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve , Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari, Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-it.

2.

Më 03.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Rashica Kodi: 41046001) prej orës 09:00 deri në orën 11:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca, Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

3.

Më 05.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Rashica Kodi: 41046001) prej orës 12:00 deri në orën 14:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca, Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

 

4.

Më 05.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Petrova Kodi: 41046002) prej orës 09:00 deri në orën 11:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

5.

Më 04.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Shtime Kodi: 41046003) prej orës 11:00 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

6.

Më 03.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Carraleva Kodi: 41046004)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva, Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

7.

Më 03.11.2017 në NS 35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Zjarrfiksat Kodi: 41047008)  prej orës 12:00 deri në orën 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Rexhep Bytyqi, TS Zjarrfikësit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

 

8.

Më 03.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV fshatrat- magure Kodi: 41048002)  prej orës 10:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magurë, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

9.

Më 05.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV fshatrat- magure Kodi: 41048002)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magurë, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

10.

Më 04.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Halilaqi Kodi: 41048003)  prej orës 09:00 deri në orën 11:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

 

11.

Më 04.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Burimi Kodi: 41048004)  prej orës 09:00 deri në orën 11:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

12.

Më 04.11.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Koshare Kodi: 41046005)  prej orës 10:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosharja, Gllavica dhe bizneset private.

13.

Më 04.11.2017 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Drenices Kodi: 41048001)  prej orës 12:00 deri në orën 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez ( Leletiqi), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoci, Bainca, Shala dhe  Krojmiri.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

 

 

 

Gjilan

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

 

 

1.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Gjilani 5  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV J08 Pasjak (Kodi: 63000008) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Pasjak, Pasjak Shkolla dhe TS Vaxheneti.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

 

2.

Më 06.11.2017 në TS 110/10kV Gjilani 5  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.11.2017 në TS 110/10kV Kamenica  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 09:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në orën 16:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i LP 10 kV .

 

 

 

Gjakovë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

 

 

 

1.

Më 06.11.2017 në TS 110/35/10kV Rahoveci  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Haxhi Jaha (Kodi: 82000007) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

 

2.

Më 06.11.2017 në TS 110/35/10kV Rahoveci  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Komuna (Kodi: 82000008) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.494 Bekim Sylka, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, rr.500 28 Nëntori, rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.515 Islam Krasniqi, rr.516 Vëllezrit Haradinaj, rr.520 Halil Thaqi, rr.521 Viktimat e Marsit, rr.522 Jahja Danuza, rr.523 Halil Hamza, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.557 Bedri Berisha.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04.11.2017 në TS 35/10kV Malisheva  do të ndërprehet:

 • Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në 17:00.

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator) dhe fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasar, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e izolatorëve.

 

Fotolajm

Rozana Radi provokon nga pasqyra, shfaq gjoksin më shumë se ç’duhet
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO