Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Një pjesë e Fushë Kosovës, Miradi e Epërme, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani,  Dimi, Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh , . Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh , Mesbardhi I,Mesbardhi II,Bardh i Vogel,Albana e Vogel,Sllatine e vogel II,Albana e madhe te Shaljanet,FSK, Banesat e Apollonisë. , PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut, Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS .

Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci . Hajvalia,Graqanica I,Graqanica II,Minierat Kishnicë, Pompa për ujësjellës BAD,Iberlepenci, Metaliku-Janjevë

Ulpiana,Nje p[jese e dradanise, Kompleksi universitar,Grandi,RTK, ish Pallati I shtypit,nje  pjese e pallatit te rinise,nje pjese e qytezes Pejton,Keds,Kostt,,Don Bosko,Ujesjellsi Batllava,Kazerma Adem jashari,nje pjese e lagjes Kalabria.Besia,Pompat besi. Vranidolli,Lupqi, Rimanisht, Prugovci,Lebana,Fabrika Euro plast Apollonia Llazarevë. dhe gurthyesi ne Siqevë.

Poashtu do të ketë ndërprerje totale për Daljet 10 kV  në NS 110/35/10kV Prishtina 1 nga ora 06:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika . Fabrika Amortizatorët. KFOR-I Hungarez,Spitali Medikus,Tregu me Shumice,Betonjerka, Lagjja Kalabria (nje pjese), Ministria e FSK-se, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, Lagjja Kalabria, Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK . Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor, Buçaj, Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.6 Ibrahim Banushi (Kodi: 11000001)  prej orës 10:30 deri në orën 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Ibrahim Banushi, Rr.Elena Gjika, Shtepia e Pleqeve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i grupeve matëse.

2.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.16 SH.M.T “28 Nentori”   (Kodi: 11000003)  prej orës 11:30 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla Teknike, Kasollat, Rr.Haxhi Zeka, Rr.Qameria, Rr.Nazim Gafurri, Rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i grupeve matëse.

3.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II )   (Kodi: 11000004)  prej orës 12:30 deri në orën 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ilirida 1,2,4,blloku i dytë,blloku i dytë 2 pr.Novosellët.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i grupeve matëse.

4.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hidrofori(Kodi: 11000015) prej orës 13:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hidrofori,Dukagjini 6,Rambuje 2, Rambuje 3, Rambuje 5,Lordi Bajron,

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i grupeve matëse.

5.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr. 18 Velania(Kodi: 11000018) prej orës 14:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i grupeve matëse

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.09.2017 do të ndërprehet: NS 10/0.4kV Herticët (Kodi: 13000010041) e cila furnizohet nga Dalja 10 kV J21 (Kodi: 130000010)  NS 110/10 kV Prishtina 5

prej orës 09:00 deri në orën 12:00  si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lagja te Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 09.09.2017 në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002)  prej orës 14:00 deri në orën 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha), Rr.606 Pavarësia, fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i Rrjetit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.09.2017 në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin  fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i Rrjetit

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005)  prej orës 10:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,,Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV

2.

Më 10.09.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004)  prej orës 10:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushefci, Polaci, Dashefci, Baks, Qirezi, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc .

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10kV

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 09.09.2017 në NS 110/10kV Klina do të ketë ndërprerje totale nga ora 06:00 deri në ora 09:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:   Klina, Klinavc,Gjurgjevik i vogel, Kernic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov, Rudica, Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica . pompa bezines gjemajl myrtaj, Klinë, Dresnik, Dollc, Gremnik. Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla. Ndermarrja Agrobutrinti,fabrika e ushqimit të kafshëve dhe fabrika e farërave. Gremniku,Dollci,Qupeva,Vlljaku,Dushi,Sferka,Perqeva,Rastoka,Kpuzi,Qeskova. Lagja Simoni,sheshi nëna Terezë,Sheshi Faruk Elezi,Rr.Abedin Rexha. Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë. Fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava, Tersteniku .mahalla,Klina I,Volljaku,Ujmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve matës të tensionit (VTs) në anën 10 kV për mbrojtje.rele.Nga KOSTT-i

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim I trasesë dhe ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1. Më 10.09.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012)  prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1  .

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përquesëve dhe bartja e përquesëve nga shtylla e drurit në atë  të betonit.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuhi (Kodi: 41000004)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Konjuhi,Lagja e Akllapit si dhe konsumatorët komercial te kësaj dalje 10kV.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i bazave te siguresave TM ne TS-e vjetra Konjuh dhe shtrengimi i përquesve 10kV.

2.

Më 09.09.2017 në NS 110/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001)   prej orës 13:00 deri në orën 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bablaku,Kojska ,Rubovci,Surqina ,Mirashi,Cernilla si dhe konsumatoret komercial te ksaj dalje 10kV.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i bazave te siguresave TM ne TS-e vjetra Kojskë dhe ndërrimi i izolatorëve 10kV në shtylla betoni.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.09.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 Kosova Petrolli (Kodi: 40041003)   prej orës 13:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fe-Rr.”G.Terbeshi”,Talinovci  I Jerlive,Muhovci,Prelezi I Jerlive dhe I Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes:Dislokimi i shtyllës 10kV.