Vendet që do të mbesin pa rrymë – Lajmi.net
Vendet që do të mbesin pa rrymë
Autori: Lajmi.net LajmeNacionale 17:04, 14 February 2018
KEDS ka njoftuar për vendet të cilat do të mbesin pa energji elektrike.

Njoftimi i plotë:

Prizren

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Hasi ll  (Kodi: 30034003) prej orës 12:00 deri ne ora  14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Prizreni lV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bizmuti  (Kodi: 30033005) prej orës 11:00 deri ne ora 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC),   Siprint Shtypshkronja”.

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i ndërprerësit.

3.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Prizreni lV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qendra Teknike  (Kodi: 30033009) prej orës 10:00 deri ne ora  11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Qendra teknike , Hoqa mahalla, Tusuzi.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve.

4.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Prizreni lV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Tabahana  (Kodi: 30033010) prej orës 11:30 deri ne ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi  Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji,  Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha dhe Lekë Dugagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve.

Gjakova

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  16.02.2018 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ura e Terezive  (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri ne ora  13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i bazave të transformatorit dhe shqyrtimi të transformatorit.

2.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 08:00 deri në ora  12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit.

Gjilani

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.02.2018 në NS 35/10 kV Kllokoti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Sllatina  (Kodi: 61065002) prej orës 11:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Tërstenik, Muhadër, Dardania 2, Dragbuzhë, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët dhe e Epërme, Sadovinë dhe  Pozhorani (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Peja

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.02.2018 në NS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zajmi  (Kodi: 52056004) prej orës 10:00 deri ne ora  14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 16.02.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Juniku  (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe  Gjocaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe bartja e rrjetit.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më  17.02.2018 në NS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Spitali  (Kodi: 50051008) prej orës 09:00 deri ne ora  13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali Pejë , Kisha ortodokse dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi dhe rivizionimi i transformatorit.

2.

Më  15.02.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Jashanica  (Kodi: 52000003) prej orës 10:30 deri ne ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testime të grupeve matëse.

Prishtina

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Palaj  (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 deri ne ora  13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave dhe kabllos.

2.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fidanishte  (Kodi: 18024003) prej orës 11:00 deri ne ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fidanishte, Fidanishte Kastriot, Hashanët Kastiot, Elektro monti dhe Palaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave dhe i kabllos.

3.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Obiliq (Qyteti)  (Kodi: 18024002) prej orës 11:00 deri ne ora  13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm, Mazgit i Ulët, rr. Magjistrale Prishtine –Mitrovicëe, Subotiqi dhe Kijaci.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave dhe i kabllos.

4.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Prugovci  (Kodi: 10013012) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja e ndërprerjes: Aktivizimi i transformatorëve.

5.

Më  16.02.2018 në NS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Lluzhani  (Kodi: 10013011) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll

Arsyeja e ndërprerjes : Aktivizimi i transformatorëve.

6.

Më  16.02.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10/0.4 kV Barilev-Shalijanet  (Kodi: 13000002048) prej orës10:30 deri ne ora  14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shaljanët Barilevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçje  për shkak të sigurisë në SEE. Ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 kV  Barilevë- Shaljanët.

7.

Më  16.02.2018 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV J22 Preoci  (Kodi: 10000001) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Ferizaj

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me  18,19.02.2018 në NS 35/10 kV Maguredo të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drenicës  (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri ne ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave, konsollave, izolatorëve, përçuesve dhe ndërrimi i transformatorit.

Mirëmbajte të planifikuar

2.

Me  16.02.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012) prej orës 13:00 deri në ora  14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më  16.02.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV QMI  (Kodi: 41000011) prej orës 12:00 deri në ora  13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bizneset Private përgjatë rrugës për Lipjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më  16.02.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zona Industriale  (Kodi: 41000009) prej orës 11:00 deri ne ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

 

Mitrovica

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Stadioni (Kodi: 71075009) prej orës 10:00 deri ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabari i Ulët dhe rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia,  Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini,  Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e daljeve nga hapësira ku do të ndërtohet objekti i KOSTT-it.

2.

Më 15.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër  (Kodi: 71075010) prej orës 10:00 deri ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e daljeve 10 kV.

Fotolajm

Rita, Dua dhe Era.
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO