Vendet që do të mbesin pa rrymë – Lajmi.net
Vendet që do të mbesin pa rrymë
Autori: Lajmi.net LajmeNacionale 16:24, 13 October 2017
KEDS me anë të një komunikate ka njoftuar për vendet që do të përballen me mungesë të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Lexo komunikatën e KEDS:

Prishtinë

1.

Më 14.10.2017 në Podujeva do të ndërprehet.

Dalja Fshatrat 1 prej orës 9:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Demotimi i Trafokullës në kuadër të projektit LOT 2 Podujevë 2017, nënprojekti Llapashticë.

2.

Më 16.17.10.2017 në Prishtina 5 do të ndërprehet:

KODRA E TRIMAVE- prej orës 9:00-12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, një pjesë.

3.

Më 15.16.17.10.2017 në Fushë Kosova II do të ndërprehet.

Hekurudha prej orës 9:00-12:00 dhe 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja te hekurudha.

Arsyeja e ndërprerjes: shtrirja e kabllos ABC 4×70.

1.

Më 17.10.2017 në Drenas do të ndërprehet.

Dalja Vasileve prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku.

2.

Më 17.10.2017 në Mazgit do të ndërprehet.

Mazgit-Koliq prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Plasti dhe Apollonia Llazarevë.

3.

Më 17.10.2017 në Prishtina III do të ndërprehet.

Dalja Objekti C7 prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Ulpiana, Objekti C7.

4.

Më 17.10.2017 në Prishtina III do të ndërprehet.

Dalja Blloku1 Dardania prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania nje pjesë.

5.

Më 17.10.2017 në Prishtina III do të ndërprehet.

Dalja Fuat Pashë Dibra prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Kodra e Diellit, një pjesë.

6.

Më 17.10.2017 në TS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet.

Dalja Mikro 1 prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Ulpiana, një pjesë.

Ferizaj

1.

Më 17.10.2017 në Bibaj do të ndërprehet.

Dalja Drejtimi i Fshatrave prej orës 9:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të TM dhe pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.

Më 16.10.2017 në Malisheva do të ndërprehet:

Shkoza II prej orës 9:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Shkoza II.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja/ngritja e shtyllave , vendosja e konzollave si dhe përçuesit të TM.

2.

Më 17.10.2017 në Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), rr. Lekë Dukagjini, Molliqi, Nivokazi, Osek Hila (një pjesë), Pacaj, rr.Pashko Vasa, Skivjani (një pjesë) dhe Stubull.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shinave të bakrit në dalje me kabëll si dhe montimi i Transformatorit tiroidal.

3.

Më 18.10.2017 në Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobroshi, Hereçi, rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hila (një pjesë), Pacaj, rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shinave të bakrit në dalje me kabëll si dhe montimi i Transformatorit tiroidal.

4.

Më 15.10.2017 në Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtëm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

1.

Më 17.10.2017 në Gjakova I do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Ereniku prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerimi, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

2.

Më 17.10.2017 në Gjakova II do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Raq-Moglica prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerim, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi I LP 10 kV (ndërrimi i izolatorëve, shtyllave, përçuesve dhe pastrimi i trasesë).

3.

Më 17.10.2017 në Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji prej orës 9:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri- Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoci (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Përforcimi i shtyllës së drurit 12M-she në LP Denjë, degëzimi Guri i Kuq.

Gjilan

1.

Më 16.10.2017 në Kllokot do të ndërprehet.

Dalja Kllokoti prej orës 9:00-12 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

1.

Më 17.10.2017 në Lladov do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Pasjan prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë fshati Pasjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

Mitrovicë

1.

Më 17.10.2017 në Skenderaj do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Runiku prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitaku, Kostërci, Runika, Baja, Syrigani, Radisheva, Qitaku. Leqini dhe Pemishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë ndërrimi i ormanit 0.4 kV në Radishevë.

Pejë

1.

Më 15.10.2017 në Deçani do të ketë ndërprerje totale prej orës 06:00 deri në orën 06:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani-qyteti, Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani, Isniqi, Lebushi, Strellc i Epërm, Strellc i Ulët, Lluka e Epërme, Lluka Gecaj, Pozhari, Gllogjani, Shapteji, Lumbardhi, Irzniqi, Ratisha, Gramaqeli, Mazniku, Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Ledinat dhe Prokolluku.

1.

Më 17.10.2017 në TS 110/10/20KV Lluka do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Strellci prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellci i Epërm dhe i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Më 16.10.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Gjinovci prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja Beni Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i figurave të ndërprerësve të fuqisë, ndarësve të hyrjes, daljes dhe tokëzimit në Dalja 10kV Gjinovci.

1.

Më 17.10.2017 në TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Zhupa prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reçan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja-Sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, Hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhë, Sredska, Sajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

Fotolajm

Rita, Dua dhe Era.
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO