Zyra e Kryeministrit – Lajmi.net

Padi kundër Zyrës së Kryeministrit

Avdi Shala ka paditur Zyrën e Kryeministrit të Kosovës në Gjykatën Themelore të Prishtinës me arsyetimin se nuk i është vazhduar mandati – anëtar i Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike (KHAIA), gjegjësisht inspektor i operimeve, ashtu si parashikojnë dispozitat ligjore në fuqi. ...

13 February, 2017Lexo më shumë

Zyra e Kryeministrit: Ligjin për Trepçën nuk mund ta kontestojë asnjë gjyqtar

Ligji për Trepçën nuk mund të kontestohet për kah ana Kushtetuese nga ndonjë gjyqtar Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme", ka deklaruar Besnik Berisha, këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa....

3 November, 2016Lexo më shumë

Zyra e kryeministrit: Ekspertët e demarkacionit po i sjellin dëme vendit, po ndihmojnë dhunën

Në këtë komunikatë po ashtu thuhet se vija kufitare është në harmoni të plotë me Planin Hapësinor të Kosovës, me Ligjin mbi Kufijtë Administrativ të Komunave dhe me Ligjin për Shpalljen e Bjeshkëve të Nemuna Park Nacional....

28 August, 2016Lexo më shumë