Zharku – Lajmi.net

Autostradat e Kosovës me pagesë

Qarkullimi në autostradat e Kosovës pritet të bëhet me pagesë, pasi të jetë vlerësuar efektshmëria e futjes së pagesës në “Rrugën e Kombit”, nga autoritetet e Shqipërisë, kanë deklaruar zyrtarë të Qeverisë së Kosovës....

10 March, 2017Lexo më shumë

Zharku dhe Muhaxheri nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi për financimin e rrugëve

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku dhe kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, nënshkruan Memorandumin e mirëkuptimit me qëllim të financimit të projekteve infrastrukturore në komunën e Pejës....

2 February, 2017Lexo më shumë

Ministri Zharku: Linja hekurudhore Beograd-Mitrovicë është ilegale

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ka thënë se promovimi i linjës Beograd-Mitrovicë, është ilegale. Kjo linjë është paralajmëruar se do të përurohet nesër, ndërsa autoritetet kosovare janë duke e konsideruar të jashtëligjshme. ...

13 January, 2017Lexo më shumë