zgjedhjet – Lajmi.net

Dhurata Hoxha e gatshme edhe për një mandat në Ministrinë e Drejtësisë

Pas arritjes së marrëveshjes së koalicionit PDK-AAK-Nisma me AKR-në tani më është hedhur një hap përpara formimit të institucioneve....

5 September, 2017Lexo më shumë

Edhe më tej kështu – Kancelarja kandidon edhe njëherë

Angela Merkeli është programi elektoral i CDU. Ajo do ta drejtojë vendin me pragmatizëm dhe inovacion në të ardhmen - duke përfshirë edhe globalizimin. Në vitin 2015 ajo ishte në presion - por arriti ta marrë kthesën....

2 September, 2017Lexo më shumë

Seksi që i mungon Vetëvendosjes

“Mashkulli e do femrën e veçantë. Femra e do mashkullin". Kështu, duke e parafrazuar Simone de Beauvoir, ishte shprehur në një intervistë Albin Kurti. Por, ai nuk e kandidoi asnjë grua në garën për kryetarë komunash. Asnjë. A po e kërkon edhe ai "femrën" e veçantë në Vetëvendosje? Ja edhe një citat: “Ndoshta femrat do të mund ta shpëtonin shoqërinë në Kosovë.” Oops!...

29 August, 2017Lexo më shumë