Vucic – Lajmi.net

Në Kinë, Rusi dhe SHBA, Vuçiq do të diskutojë për Kosovën

Dialogu në mes Beogradit dhe Prishtinës pritet të vazhdoj në shtator....

13 August, 2018Lexo më shumë

Nënkryetari i PDK-së i drejtohet me një letër të hapur presidentit të Serbisë

 Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Rexhep Hoti, i është drejtuar me një letër të hapur presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiqit duke i thënë se propozimi për ndarje etnike me shqiptarët, në një shtet që e ka ndërtuar filozofinë e vet kushtetuese shumetnike për hir të komunitetit jo shumicë serb, duket i papërgjegjshëm, kundërkohor, kundërhapësinor dhe aspak në drejtim të investimit për normalizimin e marrëveshjes ndërmjet dy shteteve tona....

11 August, 2018Lexo më shumë

“Thaçi dhe Vuçiqi tashmë po bisedojnë për caktimin e kufirit të ri”

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe ai i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, janë të një pajtimi që kufijtë e Kosovës duhet të ndryshojnë. Por, ata duan vetëm të marrin....

10 August, 2018Lexo më shumë