Vrasje – Lajmi.net

Më shumë detaje për vrasjen e katërfishtë në Gllumovë të Shkupit

Më herët u raportua për një incident të rëndë në Gllumovë, rrethina e Shkupit, ku u tha të jenë vrarë katër persona, përcjell Telegrafi Maqedoni....

25 June, 2017Lexo më shumë

Gjakosen zgjedhjet, polici vret veten në qendrën e votimit

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mesnatën e sotme....

25 June, 2017Lexo më shumë

Nga paslufta 120 raste të kanosjeve dhe vrasjeve të gazetarëve

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, ka mbajtur tryezë, në të cilën u prezantuan rastet e veprave penale ndaj gazetarëve që kanë të bëjnë me kanosje e deri te vrasjet....

21 June, 2017Lexo më shumë