Votimi – Lajmi.net

Në zgjedhjet e Bosnjës, votuesit votuan për Ronaldon, Messin, Merkelin…

Në çdo zgjedhje ka edhe vendime qesharake dhe interesante të votuesve, të cilët në fletët e tyre të votimit zakonisht shtojnë emrin e kandidatëve të zgjedhur prej tyre....

7 October, 2018Lexo më shumë

Maqedoni, MPB-ja informon për tri incidente tjera gjatë votimit

Në vendvotimin nr 25391/1 në shkollën fillore “Njegosh” në Kollonija, është paraqitur se personi M.S (55) ka fotografuar letrën e votimit. MPB sot kumtoi se është njoftuar Prokurori Publik, ndërsa personi M.S është në stacion policor për zbardhjen e rastit....

30 September, 2018Lexo më shumë

Fajon pret që PE të votojë në favor të heqjes së vizave për kosovarët

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Tanja Fajon, ka thënë se pret që Parlamenti Evropian të votojë pro heqjes së vizave për qytetarët e Kosovës....

13 September, 2018Lexo më shumë
HOME