vipat – Lajmi.net

VIP-at që vuajnë nga problemet mendore

Ndoshta mund të duket e quditshme, por shume yje të njohur botërorë vuajnë nga sëmundjet mentale. ...

18 July, 2016Lexo më shumë

Këta janë VIP’at që do ta agjërojnë këtë Ramazan (Foto)

Mund të duken njerëzit më të pabesueshëm për të ndjekur një regjim të fortë, siç është agjërimi gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, por gjatë këtij muaji besimtarë të çfarëdo profesioni qofshin i nënshtrohen rregullave të Islamit....

6 June, 2016Lexo më shumë

Tri kategoritë e VIP-ave në Kosovë: Ja kush janë ato dhe ku bëjnë pjesë! (Foto)

Këngëtaret dhe modelet në Kosovë janë ndarë ka këtegori të ndryshme. Varësisht nga lluksi që ato bëjnë dhe nga udhëtimet që i realizojnë, Gazeta Blic i ka profilizuar në tri kategori....

3 April, 2016Lexo më shumë