Vera – Lajmi.net

Të nisësh punën pas pushimeve

Vera po mbaron dhe pushimet tani janë pjesë e kujtimeve. Para syve tashmë kemi vetëm një moment, rikthimin në punë. ...

29 August, 2017Lexo më shumë

Këto janë pushimet më të shtrenjta në histori (Foto)

Mbreti i Arabisë Saudite, Salman, mbretëron në një vend ku pagesa mesatare vjetore është rreth 33 mijë dollarë, por kjo nuk e pengon aspak që ai vetë, të shpenzoje 100 milionë dollarë për një muaj pushime....

23 August, 2017Lexo më shumë

Trendi më i ri i fotove gjatë pushimeve

Në Instagram po mbizotëron një trend i ri fotosh pushimesh....

22 August, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->