vdekjet në QKUK – Lajmi.net

Ismaili: S’ka rëndësi mosha, do të zbardhen vdekjet në QKUK

Autoritetet e rendit në Kosovë po i vazhdojnë hetimet në lidhje me dy rastet e vdekjeve që ndodhën ditën e enjte, më 7 shtator, brenda Qendrës Klinike Universitare të Kosovës....

14 September, 2017Lexo më shumë

Sallat operative në QKUK, nën hetime

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, të enjten më 7 shtator, kanë vdekur dy persona, nga siç thuhet, komplikimet gjatë operacioneve. Vdekja e tyre është cilësuar si e dyshimtë. Të paktën për një rast, policia ka nisur hetimet....

13 September, 2017Lexo më shumë

Ministri Ismaili kërkon hetim të detajuar për vdekjet në QKUK, premton transparencë maksimale

Ministri i ri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka kërkuar hetime të dëtajuara dhe profesionale për rastin e vdkejeve në QKUK, që ndodhen të enjtën, disa ditë para se ai të merrte dëtyren. Ismaili në një deklaratë lëshuar për media tha se do të ndermerren masa të shpejta konform rezultateteve që do të dalin nga hetimet. Ai ka njoftuar me disa nga hapat që janë marrë dhe po merren nga MSH-ja dhe ka premtuar transparencë të plotë të procesit....

13 September, 2017Lexo më shumë