Vatikani – Lajmi.net

Edhe Vatikani pjesë e shugurimit të katedrales Shën Tereza (VIDEO)

Në katedralen e Prishtinës është duke u punuar me intensitet të shtuar....

15 July, 2017Lexo më shumë

Trump niset në udhëtim. Vizitë në Arabinë Saudite, Izrael dhe Vatikan

Donald Trump nisi turin e tij të parë jashtë kufijve, që prej zgjedhjes si president i Shteteve të Bashkuara, duke e lënë Shtëpinë e Bardhë të zhytur në një vorbull kundërthëniesh, të cilat kanë nxitur disa politikanë të bëjnë një krahasim me skandalin “Watergate”, që çoi në rrëzimin e presidentit Richard Nixon....

19 May, 2017Lexo më shumë

Pse Vatikani nuk zbulon se çfarë shkruhet në Librin e Djallit, ja misteret që fshihen

Bëhet fjalë për një libër të quajtur "Dragoi i kuq", apo edhe "Ungjilli i dreqit", i cili ruhet në Vatikan. Që në fillim të themi se ky është një libër që ekziston me të vërtetë. Këtë mund ta themi pa asnjë dyshim, meqë edhe vetë Kisha katolike, zyrtarisht ka deklaruar se e posedon këtë libër edhe pse asnjëherë nuk e ka lejuar askënd që ta shohë atë....

12 March, 2017Lexo më shumë